Каде в Пловдив мога да ида да ми затъмнят стъклата ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Затъмняване на стъклата?
Collapse
X
-
Bor1slav, защо не пробваш да си го затъмниш ти? Аз сам си сложих фолиото при това на 4те стрнични стъкла. Има само едно условие, за да не ти правят проблем полицайте си сложи фолио което затъмнява до 25%.
-
Lqnkata;303105]Bor1slav, защо не пробваш да си го затъмниш ти? Аз сам си сложих фолиото при това на 4те стрнични стъкла. Има само едно условие, за да не ти правят проблем полицайте си сложи фолио което затъмнява до 25%. Резултата е страхотен
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение... Има само едно условие, за да не ти правят проблем полицайте си сложи фолио което затъмнява до 25%. Резултата е страхотен
За друг способ? Можеби да смениш самите стъкла с по-тъмни?sigpic 156SW 1.9JTD 16V
Comment
-
Kolegi sled dylgo prou4vane sam polu4il slednato info?
1.Kupuva6 si folio(uzh amerikansko) i sam si go montira6 i ti struva 100lv.
2.Otiva6 v ka4estvena firma i ti slagat folio(pak amerikasko 5 sloq-za6titi razni) s 10 godini garanciq za cveta,pri nadraskvane se smenq,struva kam 250 dolara za 5 prozoreca.
3.Lazerno zatımnqvane,demek - svalqt se strani4nite prozorci i se zatımnqvat s lazer-pekat gi dokato po tymneqt,a zadniq djam s foliyo,garanciq dokato se s4upi djama ceno kam 450 dolara za 4 prozoreca i zadno staklo.
Poradi golemite problemi s kukite az sym se otkazal za sega.
я пробвай отново на българскиLast edited by търтей; d.m.y г., 10:28.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Затъмнняване до 25% съм питал че може (по закон). А за заяждането, те се заяждат (стига да искат) за половината неща които сме правили по колите си... Останалите методи спорет мен са скъпички.
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениеЗатъмнняване до 25% съм питал че може (по закон). А за заяждането, те се заяждат (стига да искат) за половината неща които сме правили по колите си... Останалите методи спорет мен са скъпички.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениеми ще попитам отново, за да ми кажат конкретно. Но лицето е представител на закона за това му вярвам.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениеЗатъмнняване до 25% съм питал че може (по закон). А за заяждането, те се заяждат (стига да искат) за половината неща които сме правили по колите си... Останалите методи спорет мен са скъпички."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
в закона за движение по пътищата няма член който да разрешва ограничаването на видимоста на челно предно стъкло и странични предни стъкла, разрешава се на задните врати при наличието на странични огледала. по подробно да се прочете чл.105 от ЗДвП. при наличието на затъмнени странични стъкла на предните врати по закон автомобила се спира от движение, ако не се разлепят на момента при проверката от полициятаалфа ромео 156 т.с. 1.8
Comment
-
ре
колега отива6 във Асеновград,там преди да излезе6 за Ба4кожо пътя във последната пресе4ка търси6 Лубо дизаина.пражи ги яко,за 100 лв вси4коама за предните ме копнаьа и във София и във Пловдив.във София дадох 50лВ и ония ме пусна изоб6то не го интересува 4е бяха сус по-малък процент затъмненост предните,иска6е да ме спира от движение.а във ПЛД направо ги отлепих и така си ре6их проблема
156 2,4jtd
Comment
Comment